Precies een jaar en een maand oud zijn ze: de SAP Business One Service App en de SAP Business One Sales App. Deze mobiele apps voor iOS en Android helpen u om snel en foutloos offertes uit te brengen en bestellingen te doen op basis van de meest actuele informatie.

Sinds 12 juni 2019 is de nieuwste update van deze app beschikbaar, die niet alleen op de telefoon, maar ook op de tablet perfect werkt.. Deze bevat twee belangrijke nieuwe features en enkele kleinere technische verbeteringen.

Verbeteringen Service App

·      Barcodescanning

Bestellingen doen wordt nu nog eenvoudiger door met behulp van barcodescanning items toe te voegen aan uw order. Dat scheelt niet alleen dus een hoop handwerk, maar verkleint ook nog eens de kans op fouten.

Bovendien kunt u gemakkelijk alle informatie bij een gescand artikel achterhalen, zoals informatie over herkomst, houdbaarheid en andere details.

·      Voeg eerder gezochte artikelen toe aan uw bestelling

Om de juiste spullen te bestellen hebt u wellicht eerst een tijdje rondgekeken op de site van uw leverancier. De vernieuwde Service App onthoud uw zoekgeschiedenis en kan aan de hand daarvan eerder bekeken items toevoegen aan uw bestelling.

lees verder....